Akoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV Roden

Alpha Akoestiek BV biedt u akoestische oplossingen voor alle industriële geluidsproblemen. Met een passende oplossing van Alpha Akoestiek voorkomt u gehoorschade bij werknemers en zal u voldoen aan de wettelijke regels om geluidoverlast te beperken.

Akoestiek oplossingen op maat

Maar wat is nou de juiste akoestiek oplossing voor uw industriële geluidsprobleem? Ieder geluidprobleem is anders en dient op zijn eigen manier aangepakt te worden. Wij bieden u geen standaardoplossing, maar een oplossing op maat. Met onze uitvoerig geteste materialen zijn we in staat om een oplossing te bieden die voldoet aan de vooraf gestelde geluid- en ontwerpeisen.

Alle geluidsisolerende producten

 

 

 

Ontzorging / Turn Key

Alpha Akoestiek BV heeft alles in eigen huis. Wij begeleiden het totale traject, van het vaststellen van het geluidsprobleem tot het ontwikkelen en monteren op locatie. Wij zijn geen tussenhandel, maar leveren eigen geproduceerde producten.

Voldoen aan de arbowetgeving geluid

Door een grote hoeveelheid geluidsoverlast op een werkplek kan het gehoor flink beschadigd worden. Dit kan leiden tot blijvende gehoorschade, en dat wil natuurlijk niemand! Om u en uw werknemers te beschermen tegen lawaai waardoor slechthorendheid ontstaat is het essentieel om het gevaar te herkennen en af te wenden.

Werkgevers zijn (volgens de wet) verplicht om (gehoor)schade bij hun personeel te voorkomen. Ook werknemers zelf hebben verplichtingen. Alpha Akoestiek helpt u bij geluidsoverlast en de bestrijding hiervoor. U kunt bij ons terecht voor advies en oplossingen die het best passen bij uw situatie!

Meer weten over de regels omtrent geluid? 

 wetgeving geluid Lees hier meer over de arbo geluidswetgeving

Flexibel

Dankzij onze vlakke bedrijfsstructuur zijn wij zeer flexibel. Met één aanspreekpunt voor alle stappen in het gehele proces zijn wij in staat het proces soepel te laten verlopen. Hierdoor staat Alpha Akoestiek BV garant voor een passende geluidsoplossing voor uw bedrijf.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wij bieden u graag een passende oplossing aan.

Alpha Akoestiek

Adres:

Exportweg 7
9301 ZV Roden
T: 050-5020499
F: 050-5020477

info@alpha-akoestiek.nl

RECENTE PROJECTEN

alpha

Coulissendempers voor een
Zwitserse klant. 

alpha akoestisch

Geluidisolerende omkasting gebouwd rondom de turbine in de energiecentrale van de vuilverbranding in Wijster.

VCA     Metaalunie

 

 

 

info@alpha-akoestiek.nl
 

Home
Over ons
Geluidsisolatie machines
Akoestiek fabriekshal
Projecten
Linkpartners
Contact
Arbo wet 
Geluidsdichte cabines

Locatie Alpha Akoestiek

Akoestisch Probleem verhelpen

omkastingen

cabines

deuren

coulissendempers

Geluidswerende omkastingen

De geluidisolerende omkastingen van Alpha Akoestiek blinken uit door hun hoge geluiddemping over een breed frequentiegebied. De omkastingen worden modulair opgebouwd uit zelfdragende panelen.

 

Bekijk de omkastingen>>

Geluidsisolerende cabine Alpha Akoestiek

Geluidisolerende cabines worden op dezelfde wijze opgebouwd als de geluidisolerende omkastingen, maar hebben een andere afwerking aan de binnenzijde. Cabines zijn over het algemeen voorzien van een vloer, welke trillinggeïsoleerd wordt opgesteld. Vaak worden cabines voorzien van een geluidabsorberend plafond.

Bekijk de cabines>>

Geluidsisoleren deuren Alpha Akoestiek

De geluidisolerende deuren van Alpha Akoestiek BV hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Afhankelijk van de geluideis varieert de dikte van de deur en is deze voorzien van een enkele of dubbele rubberen afdichting. Deze kunnen in diverse uitvoeringen (zowel enkel- als dubbelvleugelig) en afmetingen uitgevoerd worden.

Bekijk de deuren>>

Coulissendempers Alpha Akoestiek

Coulissendempers hebben tot doel om het geluid dat zich in een stromend medium voortplant te reduceren. Het demperhuis wordt vervaardigd uit een continue thermisch verzinkte staalplaat. De coulissen bestaan uit een continue thermisch verzinkt stalen kader, waarin meerdere lagen glas- of steenwol is aangebracht.

Bekijk de coulissendempers>>

 Alpha Akoestiek  Meer over Alpha Akoestiek

050-5020499

Geluidsoverlast in uw bedrijf?

LEG UW PROBLEEM VOOR! 

Alpha Akoestiek     

Privacyverklaring & Cookiebeleid

Akoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV Roden
Alpha Akoestiek
Telefoon Alpha Akoestiek
E-mail Alpha Akoestiek