Akoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV Roden

Alpha Akoestiek BV biedt akoestische oplossingen voor alle industriële geluidsproblemen. Met een oplossing van Alpha Akoestiek voorkomen medewerkers gehoorschade en voldoen ze aan de wettelijke eisen om geluidsoverlast te verminderen.

Akoestische oplossingen

Elk geluidsprobleem is anders en moet op zijn eigen manier worden benaderd. Wij bieden geen standaardoplossing, maar oplossingen op maat. Met onze uitvoerig geteste materialen zijn we in staat een oplossing te creëren die voldoet aan de vooraf ingestelde geluids- en ontwerpeisen.

Sleutel

Alpha Akoestiek BV heeft alles in huis. We volgen het hele proces van het identificeren van het geluidsprobleem, ontwikkelen het ter plaatse tot het installeren. Wij zijn geen tussenpersoon, we leveren producten die we zelf hebben gemaakt.

Flexibel

Dankzij onze platte bedrijfsstructuur zijn we erg flexibel. Bij ons heeft u één aanspreekpunt voor alle stappen in het gehele proces, het proces verloopt op rolletjes. Hiermee garandeert Alpha Akoestiek BV een passende geluidsoplossing voor uw bedrijf.

Alpha Akoestiek

Adres:

Exportweg 7
9301 ZV Roden
T: 050-5020499
F: 050-5020477

info@alpha-akoestiek.nl

RECENTE PROJECTEN

alpha

Coulissendempers voor een
Zwitserse klant. 

alpha akoestisch

Geluidisolerende omkasting gebouwd rondom de turbine in de energiecentrale van de vuilverbranding in Wijster.

VCA     Metaalunie

 

 

 

info@alpha-akoestiek.nl
 

Home
Over ons
Geluidsisolatie machines
Akoestiek fabriekshal
Projecten
Linkpartners
Contact
Arbo wet 

Sitemap 
Geluidsdichte cabines

Locatie Alpha Akoestiek
Akoestisch Probleem verhelpen

omkastingen

cabines

deuren

coulissendempers

Geluidswerende omkastingen

De geluidisolerende omkastingen van Alpha Akoestiek blinken uit door hun hoge geluiddemping over een breed frequentiegebied. De omkastingen worden modulair opgebouwd uit zelfdragende panelen.

 

Bekijk de omkastingen>>

Geluidsisolerende cabine Alpha Akoestiek

Geluidisolerende cabines worden op dezelfde wijze opgebouwd als de geluidisolerende omkastingen, maar hebben een andere afwerking aan de binnenzijde. Cabines zijn over het algemeen voorzien van een vloer, welke trillinggeïsoleerd wordt opgesteld. Vaak worden cabines voorzien van een geluidabsorberend plafond.

Bekijk de cabines>>

Geluidsisoleren deuren Alpha Akoestiek

De geluidisolerende deuren van Alpha Akoestiek BV hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Afhankelijk van de geluideis varieert de dikte van de deur en is deze voorzien van een enkele of dubbele rubberen afdichting. Deze kunnen in diverse uitvoeringen (zowel enkel- als dubbelvleugelig) en afmetingen uitgevoerd worden.

Bekijk de deuren>>

Coulissendempers Alpha Akoestiek

Coulissendempers hebben tot doel om het geluid dat zich in een stromend medium voortplant te reduceren. Het demperhuis wordt vervaardigd uit een continue thermisch verzinkte staalplaat. De coulissen bestaan uit een continue thermisch verzinkt stalen kader, waarin meerdere lagen glas- of steenwol is aangebracht.

Bekijk de coulissendempers>>

 Alpha Akoestiek  Meer over Alpha Akoestiek

050-5020499

 
Geluidsoverlast in uw bedrijf?Geluidsoverlast in uw fabriekshal?Geluidsoverlast op uw productielocatie?Geluidsoverlast van uw machines?Geluidsoverlast in uw werkomgeving?

LEG UW PROBLEEM VOOR! 

Alpha Akoestiek     

Privacyverklaring & Cookiebeleid

Sitemap

Akoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV Roden
Alpha Akoestiek
Telefoon Alpha Akoestiek
E-mail Alpha Akoestiek