Projecten van Alpha Akoestiek

Bekijk hier recent uitgevoerde projecten van Alpha Akoestiek. Klik op de projecten voor meer informatie en foto's.

Coulissendempers voor Zwitserse klant

2 Coulissendempers voor de aanzuig van een direct aangedreven centrifugaalventilator geleverd naar Zwitserland. De dempers zijn geschikt voor een luchthoeveelheid van 122.400 m3/h. De dempingswaarde is 20 dB(A).
Coulissendempers voor Zwitserse klant

Geluidisolerende omkastingen maalmolens

Geplaatst 4 geluidisolerende omkastingen geplaatst rond maalmolens. De omkastingen hebben afmetingen van 4300 x 4000 x 4000 mm.

Verplaatsbare Omkasting

Speciale geluidisolerende omkasting voor een blower. De gehele omkasting incl. blower kan met een heftruck of palletwagen gemakkelijk worden verplaatst.
Verplaatsbare Omkasting

Verplaatsbare omkasting compressor

Een geluidisolerende omkasting die aan de volgende eisen moest voldoen: Demping 28 dB(a), verplaatsbaar, zelfdragende isolerende bodem, op 3 zijden volledig te openen, geschikt voor buitenplaatsing
Verplaatsbare omkasting compressor

Geluidisolerende schermwand Beltman complex

Om de geluidoverlast van de warmtepomp te voorkomen is door Alpha Akoestiek een geluid isolerende en -absorberende schermwand geplaatst op het dak van het complex van het Beltman-complex in Ulft
Geluidisolerende schermwand Beltman complex

Geluidisolerende omkasting turbine Attero

Een geluidisolerende omkasting gebouwd rondom de turbine in de energiecentrale van de vuilverbranding in Wijster. Geluid eis in de turbineruimte was een maximum niveau van 78 dB(A).
Geluidisolerende omkasting turbine Attero

Geluidabsorberende baffles

In het Gemeentehuis van Noordenveld was de spraakverstaanbaarheid onvoldoende. De oorzaak hiervan lag in de te lange nagalmtijd. Door ons zijn geluidabsorberende baffles aangebracht tegen de zijkanten van het trapsgewijze oplopende plafond.
Geluidabsorberende baffles

Adres:

Exportweg 7
9301 ZV Roden
T: 050-5020499
F: 050-5020477

info@alpha-akoestiek.nl

RECENTE PROJECTEN

alpha

Coulissendempers voor een
Zwitserse klant. 

alpha akoestisch

Geluidisolerende omkasting gebouwd rondom de turbine in de energiecentrale van de vuilverbranding in Wijster.

VCA     Metaalunie

 

 

 

info@alpha-akoestiek.nl
 

Home
Over ons
Geluidsisolatie machines
Akoestiek fabriekshal
Projecten
Linkpartners
Contact
Arbo wet 

Sitemap 
Geluidsdichte cabines

Locatie Alpha Akoestiek
Akoestisch Probleem verhelpen

omkastingen

cabines

deuren

coulissendempers

Geluidswerende omkastingen

De geluidisolerende omkastingen van Alpha Akoestiek blinken uit door hun hoge geluiddemping over een breed frequentiegebied. De omkastingen worden modulair opgebouwd uit zelfdragende panelen.

 

Bekijk de omkastingen>>

Geluidsisolerende cabine Alpha Akoestiek

Geluidisolerende cabines worden op dezelfde wijze opgebouwd als de geluidisolerende omkastingen, maar hebben een andere afwerking aan de binnenzijde. Cabines zijn over het algemeen voorzien van een vloer, welke trillinggeïsoleerd wordt opgesteld. Vaak worden cabines voorzien van een geluidabsorberend plafond.

Bekijk de cabines>>

Geluidsisoleren deuren Alpha Akoestiek

De geluidisolerende deuren van Alpha Akoestiek BV hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Afhankelijk van de geluideis varieert de dikte van de deur en is deze voorzien van een enkele of dubbele rubberen afdichting. Deze kunnen in diverse uitvoeringen (zowel enkel- als dubbelvleugelig) en afmetingen uitgevoerd worden.

Bekijk de deuren>>

Coulissendempers Alpha Akoestiek

Coulissendempers hebben tot doel om het geluid dat zich in een stromend medium voortplant te reduceren. Het demperhuis wordt vervaardigd uit een continue thermisch verzinkte staalplaat. De coulissen bestaan uit een continue thermisch verzinkt stalen kader, waarin meerdere lagen glas- of steenwol is aangebracht.

Bekijk de coulissendempers>>

 Alpha Akoestiek  Meer over Alpha Akoestiek

050-5020499

Geluidsoverlast in uw fabriekshal?

LEG UW PROBLEEM VOOR! 

Alpha Akoestiek     

Privacyverklaring & Cookiebeleid

Akoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV Roden
Alpha Akoestiek
Telefoon Alpha Akoestiek
E-mail Alpha Akoestiek