logo alpha
coulissendempers alpha akoestiek

Projecten

Bekijk ons aanbod Offerte aanvragen

Projecten van Alpha Akoestiek

Bekijk hier recent uitgevoerde projecten van Alpha Akoestiek. Klik op de projecten voor meer informatie en foto's.

Geluidisolerende schermwand Beltman complex
11 maart 2011

De oude emailleerfabriek en rijksmonument het Beltman-complex in Ulft heeft een nieuwe bestemming gekregen en biedt nu ruimte aan een groot aantal appartementen en kantoren.

Bij deze ombouw is ook een warmtepomp geïnstalleerd. Om de geluidoverlast van deze warmtepomp te voorkomen is door Alpha Akoestiek een geluidsisolerende en -absorberende schermwand geplaatst op het dak van het complex.

Bij het ontwerp is er rekening gehouden mee gehouden dat voldoende lucht via de onderzijde van de wand toegevoerd kan worden, zonder dat dit de demping beperkt.

De wand is voorzien van poedercoating in een kleurstelling die voldoet aan de eisen van monumentenzorg.

 

geluidisolerende schermwand beltman complex smallgeluidisolerende schermwand beltman complex smallgeluidisolerende schermwand beltman complex smallgeluidisolerende schermwand beltman complex smallgeluidisolerende schermwand beltman complex smallgeluidisolerende schermwand beltman complex small

Waar vindt u Alpha Akoestiek?

Alpha Akoestiek BV is sinds 1999 gevestigd in Roden en produceert akoestische oplossingen voor (industriële) bedrijven. De producten, die variëren van geluidsisolerende panelen tot aangepaste oplossingen voor specifieke industriële omgevingen, worden allemaal intern ontwikkeld en geproduceerd in onze productielocatie te Roden. Wij zijn gevestigd aan de Exportweg 7 te Roden en te bereiken op 050-5020499.

Contact opnemen

Contactgegevens

Alpha Akoestiek BV
Exportweg 7
9301 ZV Roden

 050-5020499
 info@alpha-akoestiek.nl

KvK: 04073300

Snel naar

Home
Producten
Projecten
Over ons
Contact
Offerte aanvragen
Linkpartners
Sitemap
Arbo wetgeving
Privacyverklaring en cookiebeleid

Vertel ons uw probleem