Over ons

Pand Alpha Akoestiek

Alpha Akoestiek BV is sinds 1999 gevestigd in Roden. Aan het hoofd van het bedrijf staan twee directeuren. In onze werkplaats werken vakbekwame werknemers. Alle akoestische oplossingen worden in onze eigen werkplaats geproduceerd.

Bestrijd lawaaioverlast

Geluidoverlast, veroorzaakt door bijvoorbeeld machines, of lawaai van buitenaf, kan vaak ingrijpende gevolgen hebben voor de gezondheid. Alpha Akoestiek heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van geluidtechnische voorzieningen voor de industrie. Wij zijn gevestigd aan de Exportweg 7 te Roden.

Geluidstechnische voorzieningen in zowel Nederland als het buitenland

Projecten worden zowel in Nederland als in het buitenland uitgevoerd. Geluidtechnische voorzieningen zijn al geleverd naar de volgende landen: België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Ierland, Engeland, Oekraïne, Roemenië, Ghana, Nigeria, Amerika en China.

Akoestische oplossingen op maat

Wij leveren akoestische oplossingen op maat. Elke klant is anders en wordt ook zo behandeld. Wij zorgen voor optimaal resultaat, waarbij gebruiksgemak bij ons hoog in het vaandel staat. Het leveringsprogramma bestaat onder andere uit: Geluidisolerende omkastingen, wanden en schermen, geluiddempers, coulissen en coulissendempers, rookgasdempers, trillingsisolatoren, absorptiematerialen, ontdreuningsmaterialen en geluidarme blaaspistolen. Meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring staan garant voor een oplossing van een geluidprobleem op maat.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wij bieden u graag een passende oplossing aan.

Alpha Akoestiek

Adres:

Exportweg 7
9301 ZV Roden
T: 050-5020499
F: 050-5020477

info@alpha-akoestiek.nl

RECENTE PROJECTEN

alpha

Coulissendempers voor een
Zwitserse klant. 

alpha akoestisch

Geluidisolerende omkasting gebouwd rondom de turbine in de energiecentrale van de vuilverbranding in Wijster.

VCA     Metaalunie

 

 

 

info@alpha-akoestiek.nl
 

Home
Over ons
Geluidsisolatie machines
Akoestiek fabriekshal
Projecten
Linkpartners
Contact
Arbo wet 

Sitemap 
Geluidsdichte cabines

Locatie Alpha Akoestiek
Akoestisch Probleem verhelpen

omkastingen

cabines

deuren

coulissendempers

Geluidswerende omkastingen

De geluidisolerende omkastingen van Alpha Akoestiek blinken uit door hun hoge geluiddemping over een breed frequentiegebied. De omkastingen worden modulair opgebouwd uit zelfdragende panelen.

 

Bekijk de omkastingen>>

Geluidsisolerende cabine Alpha Akoestiek

Geluidisolerende cabines worden op dezelfde wijze opgebouwd als de geluidisolerende omkastingen, maar hebben een andere afwerking aan de binnenzijde. Cabines zijn over het algemeen voorzien van een vloer, welke trillinggeïsoleerd wordt opgesteld. Vaak worden cabines voorzien van een geluidabsorberend plafond.

Bekijk de cabines>>

Geluidsisoleren deuren Alpha Akoestiek

De geluidisolerende deuren van Alpha Akoestiek BV hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Afhankelijk van de geluideis varieert de dikte van de deur en is deze voorzien van een enkele of dubbele rubberen afdichting. Deze kunnen in diverse uitvoeringen (zowel enkel- als dubbelvleugelig) en afmetingen uitgevoerd worden.

Bekijk de deuren>>

Coulissendempers Alpha Akoestiek

Coulissendempers hebben tot doel om het geluid dat zich in een stromend medium voortplant te reduceren. Het demperhuis wordt vervaardigd uit een continue thermisch verzinkte staalplaat. De coulissen bestaan uit een continue thermisch verzinkt stalen kader, waarin meerdere lagen glas- of steenwol is aangebracht.

Bekijk de coulissendempers>>

 Alpha Akoestiek  Meer over Alpha Akoestiek

050-5020499

Geluidsoverlast in uw fabriekshal?

LEG UW PROBLEEM VOOR! 

Alpha Akoestiek     

Privacyverklaring & Cookiebeleid

Akoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV Roden
Alpha Akoestiek
Telefoon Alpha Akoestiek
E-mail Alpha Akoestiek