logo alpha
kantoor alpha akoestiek

Over ons

Bekijk ons aanbod Offerte aanvragen

Over Alpha Akoestiek

Alpha Akoestiek B.V. is sinds 1999 gevestigd in Roden. Hier zijn wij nóg steeds dagelijks bezig om de beste op maat gemaakte akoestische oplossingen te produceren. Onze vakbekwame medewerkers zijn experts op het gebied van geluidsbeheersing en helpen óók u graag bij het verhelpen van uw akoestische uitdagingen. 

Bestrijd lawaaioverlast

Geluidoverlast, veroorzaakt door bijvoorbeeld machines, of lawaai van buitenaf, kan vaak ingrijpende gevolgen hebben voor de gezondheid. Alpha Akoestiek heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van geluidtechnische voorzieningen voor de industrie. Wij zijn gevestigd aan de Exportweg 7 te Roden.

Geluidstechnische voorzieningen in zowel Nederland als het buitenland

Projecten worden zowel in Nederland als in het buitenland uitgevoerd. Geluidtechnische voorzieningen zijn al geleverd naar de volgende landen:

Akoestische oplossingen op maat

Wij leveren akoestische oplossingen op maat. Elke klant is anders en wordt ook zo behandeld. Wij zorgen voor optimaal resultaat, waarbij gebruiksgemak bij ons hoog in het vaandel staat. Het leveringsprogramma bestaat onder andere uit: Geluidisolerende omkastingen, wanden en schermen, geluiddempers, coulissen en coulissendempers, rookgasdempers, trillingsisolatoren, absorptiematerialen, ontdreuningsmaterialen en geluidarme blaaspistolen. Meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring staan garant voor een oplossing van een geluidprobleem op maat.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wij bieden u graag een passende oplossing aan.

Vraag een offerte aan

Waar vindt u Alpha Akoestiek?

Alpha Akoestiek BV is sinds 1999 gevestigd in Roden en produceert akoestische oplossingen voor (industriële) bedrijven. De producten, die variëren van geluidsisolerende panelen tot aangepaste oplossingen voor specifieke industriële omgevingen, worden allemaal intern ontwikkeld en geproduceerd in onze productielocatie te Roden. Wij zijn gevestigd aan de Exportweg 7 te Roden en te bereiken op 050-5020499.

Contact opnemen

Contactgegevens

Alpha Akoestiek BV
Exportweg 7
9301 ZV Roden

 050-5020499
 info@alpha-akoestiek.nl

KvK: 04073300

Snel naar

Home
Producten
Projecten
Over ons
Contact
Offerte aanvragen
Linkpartners
Sitemap
Arbo wetgeving
Privacyverklaring en cookiebeleid

Vertel ons uw probleem