logo alpha
coulissendempers alpha akoestiek

Kantoor akoestiek

Bekijk ons aanbod Offerte aanvragen

Akoestiek verbeteren kantoor

Ervaren uw werknemers tijdens het werken op kantoor veel last van herrie, galm en stoorzenders? En neemt hierdoor de productiviteit langzaam af? Dan heeft uw kantoorpand te maken met een akoestiek probleem. Dit probleem is tegenwoordig in veel panden aanwezig doordat er al enkele jaren met massief beton wordt gebouwd. Door dit beton kunnen geluiden gemakkelijker weerkaatsen, waardoor het in uw kantoorpand al snel onrustig wordt. Om dit te voorkomen kunt u ervoor kiezen om de akoestiek te verbeteren op kantoor. Alpha Akoestiek heeft hier al jaren ervaring mee en zal altijd samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw situatie!

Akoestiek probleem herkennen

Werken uw medewerkers in een kantoortuin? Dan zullen zij sneller last hebben van een akoestiek probleem, dan de collega's die in aparte hokken werken. In een kantoortuin krijgen uw medewerkers immers te maken met bellende collega's, omgevingsgeluiden en geluiden van machines. Dit maakt ontzettend veel geluid dat door zowel de muren als het plafond zal weerkaatsen. Het geproduceerde geluid blijft in de ruimte hangen, waardoor uw medewerkers zich niet kunnen concentreren en sneller afgeleid zijn. Door deze onrustige situatie zal er uiteindelijk een onprettige werksfeer ontstaan en zullen uw medewerkers minder goed presteren. Wanneer u dit herkent, dan heeft u helaas te maken met een akoestiek probleem. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende manieren om dit te verhelpen.

Verschillende manieren akoestiek verbeteren

Bij Alpha Akoestiek hanteren wij verschillende manieren om de akoestiek te verbeteren. Geen enkele situatie is namelijk hetzelfde. Hierdoor kan het voorkomen dat de oplossing van uw buurman niet werkt bij uw kantoorpand. Om met een passende oplossing te komen, zorgen wij ervoor dat onze specialisten bij u langskomen om het akoestiek probleem te ondervinden. Aan de hand hiervan zullen zij een aanpak opstellen om de akoestiek te verbeteren. Dit kan bestaan uit het plaatsen van geluidsabsorberende panelen of geluidsisolerende deuren. Afhankelijk van uw situatie komen wij met de beste oplossing. Door Alpha Akoestiek in te schakelen weet u zeker dat de akoestiek verbeteren op kantoor altijd vakkundig gebeurt!

Prettige werksfeer zorgt voor blije werknemers

Laat u binnenkort de akoestiek verbeteren op kantoor? Dat is een uitstekende keuze! Wanneer het akoestiek probleem is verholpen, dan zult u merken dat uw medewerkers weer optimaal kunnen functioneren. Het is immers weer mogelijk geworden om collega's te verstaan zonder dat er vervelende stoorzenders zijn. Dit zorgt voor een prettige en rustige werksfeer waar uw medewerkers blij van worden. Zij kunnen zich weer concentreren, hebben minder miscommunicatie en zijn aan het einde van de dag minder vermoeid. Door de akoestiek te verbeteren op kantoor zijn uw medewerkers direct productiever.

Akoestiek verbeteren op kantoor met Alpha Akoestiek

Wanneer u zo snel mogelijk de akoestiek op kantoor wilt verbeteren, dan bent u bij Alpha Akoestiek zeker weten op het juiste adres. Bij ons krijgt u geen standaardoplossing maar maatwerk. Dit betekent dat één van onze specialisten bij u langskomt om het akoestiek probleem te bepalen. Hierna krijgt u van ons een persoonlijk gesprek waarin wij de oplossing op maat bespreken. Zodra u het met de offerte eens bent, dan zorgen wij ervoor dat de akoestiek op kantoor direct wordt verbeterd. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u op werkdagen altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op deze manier maakt Alpha Akoestiek het wel heel gemakkelijk om de akoestiek te verbeteren op kantoor.

Waar vindt u Alpha Akoestiek?

Alpha Akoestiek BV is sinds 1999 gevestigd in Roden en produceert akoestische oplossingen voor (industriële) bedrijven. De producten, die variëren van geluidsisolerende panelen tot aangepaste oplossingen voor specifieke industriële omgevingen, worden allemaal intern ontwikkeld en geproduceerd in onze productielocatie te Roden. Wij zijn gevestigd aan de Exportweg 7 te Roden en te bereiken op 050-5020499.

Contact opnemen

Contactgegevens

Alpha Akoestiek BV
Exportweg 7
9301 ZV Roden

 050-5020499
 info@alpha-akoestiek.nl

KvK: 04073300

Snel naar

Home
Producten
Projecten
Over ons
Contact
Offerte aanvragen
Linkpartners
Sitemap
Arbo wetgeving
Privacyverklaring en cookiebeleid

Vertel ons uw probleem