Akoestiek verbeteren kantoor

Ervaren uw werknemers tijdens het werken op kantoor veel last van herrie, galm en stoorzenders? En neemt hierdoor de productiviteit langzaam af? Dan heeft uw kantoorpand te maken met een akoestiek probleem. Dit probleem is tegenwoordig in veel panden aanwezig doordat er al enkele jaren met massief beton wordt gebouwd. Door dit beton kunnen geluiden gemakkelijker weerkaatsen, waardoor het in uw kantoorpand al snel onrustig wordt. Om dit te voorkomen kunt u ervoor kiezen om de akoestiek te verbeteren op kantoor. Alpha Akoestiek heeft hier al jaren ervaring mee en zal altijd samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw situatie! 

Akoestiek probleem herkennen 

Werken uw medewerkers in een kantoortuin? Dan zullen zij sneller last hebben van een akoestiek probleem, dan de collega’s die in aparte hokken werken. In een kantoortuin krijgen uw medewerkers immers te maken met bellende collega’s, omgevingsgeluiden en geluiden van machines. Dit maakt ontzettend veel geluid dat door zowel de muren als het plafond zal weerkaatsen. Het geproduceerde geluid blijft in de ruimte hangen, waardoor uw medewerkers zich niet kunnen concentreren en sneller afgeleid zijn. Door deze onrustige situatie zal er uiteindelijk een onprettige werksfeer ontstaan en zullen uw medewerkers minder goed presteren. Wanneer u dit herkent, dan heeft u helaas te maken met een akoestiek probleem. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende manieren om dit te verhelpen.  

Verschillende manieren akoestiek verbeteren 

Bij Alpha Akoestiek hanteren wij verschillende manieren om de akoestiek te verbeteren. Geen enkele situatie is namelijk hetzelfde. Hierdoor kan het voorkomen dat de oplossing van uw buurman niet werkt bij uw kantoorpand. Om met een passende oplossing te komen, zorgen wij ervoor dat onze specialisten bij u langskomen om het akoestiek probleem te ondervinden. Aan de hand hiervan zullen zij een aanpak opstellen om de akoestiek te verbeteren. Dit kan bestaan uit het plaatsen van akoestische wandpanelen, geluidsisolerende deuren of geluidsabsorberende panelen. Afhankelijk van uw situatie komen wij met de beste oplossing. Door Alpha Akoestiek in te schakelen weet u zeker dat de akoestiek verbeteren op kantoor altijd vakkundig gebeurt! 

Prettige werksfeer zorgt voor blije werknemers 

Laat u binnenkort de akoestiek verbeteren op kantoor? Dat is een uitstekende keuze! Wanneer het akoestiek probleem is verholpen, dan zult u merken dat uw medewerkers weer optimaal kunnen functioneren. Het is immers weer mogelijk geworden om collega’s te verstaan zonder dat er vervelende stoorzenders zijn. Dit zorgt voor een prettige en rustige werksfeer waar uw medewerkers blij van worden. Zij kunnen zich weer concentreren, hebben minder miscommunicatie en zijn aan het einde van de dag minder vermoeid. Door de akoestiek te verbeteren op kantoor zijn uw medewerkers direct productiever. 

Akoestiek verbeteren op kantoor met Alpha Akoestiek

Wanneer u zo snel mogelijk de akoestiek op kantoor wilt verbeteren, dan bent u bij Alpha Akoestiek zeker weten op het juiste adres. Bij ons krijgt u geen standaardoplossing maar maatwerk. Dit betekent dat één van onze specialisten bij u langskomt om het akoestiek probleem te bepalen. Hierna krijgt u van ons een persoonlijk gesprek waarin wij de oplossing op maat bespreken. Zodra u het met de offerte eens bent, dan zorgen wij ervoor dat de akoestiek op kantoor direct wordt verbeterd. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u op werkdagen altijd contact opnemen met onze klantenservice. Op deze manier maakt Alpha Akoestiek het wel heel gemakkelijk om de akoestiek te verbeteren op kantoor. Naast het verbeteren op kantoor, kunnen wij dit ook bij andere locaties, zoals in fabriekshallen.

Adres:

Exportweg 7
9301 ZV Roden
T: 050-5020499
F: 050-5020477

info@alpha-akoestiek.nl

RECENTE PROJECTEN

alpha

Coulissendempers voor een
Zwitserse klant. 

alpha akoestisch

Geluidisolerende omkasting gebouwd rondom de turbine in de energiecentrale van de vuilverbranding in Wijster.

VCA     Metaalunie

 

 

 

info@alpha-akoestiek.nl
 

Home
Over ons
Geluidsisolatie machines
Akoestiek fabriekshal
Projecten
Linkpartners
Contact
Arbo wet 

Sitemap 
Geluidsdichte cabines

Locatie Alpha Akoestiek
Akoestisch Probleem verhelpen

omkastingen

cabines

deuren

coulissendempers

Geluidswerende omkastingen

De geluidisolerende omkastingen van Alpha Akoestiek blinken uit door hun hoge geluiddemping over een breed frequentiegebied. De omkastingen worden modulair opgebouwd uit zelfdragende panelen.

 

Bekijk de omkastingen>>

Geluidsisolerende cabine Alpha Akoestiek

Geluidisolerende cabines worden op dezelfde wijze opgebouwd als de geluidisolerende omkastingen, maar hebben een andere afwerking aan de binnenzijde. Cabines zijn over het algemeen voorzien van een vloer, welke trillinggeïsoleerd wordt opgesteld. Vaak worden cabines voorzien van een geluidabsorberend plafond.

Bekijk de cabines>>

Geluidsisoleren deuren Alpha Akoestiek

De geluidisolerende deuren van Alpha Akoestiek BV hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Afhankelijk van de geluideis varieert de dikte van de deur en is deze voorzien van een enkele of dubbele rubberen afdichting. Deze kunnen in diverse uitvoeringen (zowel enkel- als dubbelvleugelig) en afmetingen uitgevoerd worden.

Bekijk de deuren>>

Coulissendempers Alpha Akoestiek

Coulissendempers hebben tot doel om het geluid dat zich in een stromend medium voortplant te reduceren. Het demperhuis wordt vervaardigd uit een continue thermisch verzinkte staalplaat. De coulissen bestaan uit een continue thermisch verzinkt stalen kader, waarin meerdere lagen glas- of steenwol is aangebracht.

Bekijk de coulissendempers>>

 Alpha Akoestiek  Meer over Alpha Akoestiek

050-5020499

Geluidsoverlast in uw fabriekshal?

LEG UW PROBLEEM VOOR! 

Alpha Akoestiek     

Privacyverklaring & Cookiebeleid

Akoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV Roden
Alpha Akoestiek
Telefoon Alpha Akoestiek
E-mail Alpha Akoestiek