Privacyverklaring & Cookiebeleid | Alpha Akoestiek

Privacyverklaring - Laatst gewijzigd 24-5-2018

Verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens van klanten, leveranciers en andere opdrachtnemers

Graag maken wij u er op attent dat wij de persoonsgegevens die u ons verstrekt zullen verzamelen en gebruiken omdat dit noodzakelijk is om een eventuele overeenkomst met u te sluiten en uit te voeren. Dat geldt zowel voor onze (potentiële) klanten als voor partijen bij wie wij zaken en/of diensten inkopen.

Bent u een (potentiële) klant van ons, dan gebruiken wij uw gegevens om u een offerte te kunnen toesturen, te kunnen bepalen aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst dient te voldoen, zaken te kunnen leveren of werkzaamheden voor u te kunnen verrichten, te kunnen factureren en met u vlot en efficiënt te kunnen communiceren over de uitvoeringsaspecten van de overeenkomst.

Bent u een (potentiële) leverancier of andere opdrachtnemer dan zijn uw persoonsgegevens eveneens noodzakelijk voor de sluiting en uitvoering van de overeenkomst. Bij inkoop is dat nodig om u te kunnen laten weten aan welke specificaties of wensen een bepaalde zaak of dienst wat ons betreft dient te voldoen, een offerte-aanvraag te kunnen toesturen of een bestelling bij u te kunnen plaatsen, uw facturen te kunnen betalen en vlot en efficiënt met u te kunnen communiceren over andere aspecten van de overeenkomst.

U bent niet verplicht om ons uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u ons geen of onvoldoende persoonsgegevens verstrekt, dan is het echter wel mogelijk dat wij aan de hiervoor genoemde werkzaamheden geen uitvoering kunnen geven.

Doorgifte aan derden

In verband met de uitvoering van een eventuele overeenkomst met u is het mogelijk dat wij uw persoonsgegevens moeten verstrekken aan partijen die onderdelen, materialen en producten aan ons toeleveren of in onze opdracht werkzaamheden uitvoeren. Verder maken wij gebruik van externe serverruimte voor de opslag van (delen van) onze verkoop- en inkoopadministratie, waar uw persoonsgegevens een onderdeel van uitmaken. Uw persoonsgegevens worden om die reden aan onze provider van serverruimte verstrekt. Verder maken wij gebruik van Microsoft Office en de bijbehorende opslagmogelijkheden voor e-mails en andere bestanden. Omdat wij gebruik maken van een nieuwsbrief mailing dienst, worden uw persoonsgegevens tot slot doorgegeven aan de aanbieder van deze dienst.

Direct marketing

Als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven, zullen wij de door u opgegeven persoonsgegevens bewaren en gebruiken om u in de toekomst persoonlijk per e-mail op de hoogte te brengen van onze bestaande en nieuwe producten en diensten en u hier eventueel een aanbieding voor te doen. Iedere keer dat wij u een reclamemailing sturen, heeft u de mogelijkheid ons te laten weten hier geen prijs meer op te stellen. Zie hiervoor de afmeldlink onderaan iedere mailing.      

Bewaarperiode persoonsgegevens

Als u een contact- of nieuwsbriefinschrijvingsformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. In een verwerkingsregister is vastgelegd per type betrokkene welke persoonsgegevens verwerkt worden, door wie en welke bewaartermijnen gehanteerd worden. Deze zijn op verzoek beschikbaar.

Uw rechten

U heeft het recht om ons te vragen om uw eigen persoonsgegevens te mogen inzien. Als daartoe aanleiding bestaat, kunt u ons ook verzoeken om aanvulling van uw persoonsgegevens of om het wijzigen van onjuistheden. Daarnaast heeft u het recht om te vragen om uw persoonsgegevens te wissen of het gebruik van uw persoonsgegevens te beperken. Ook kunt u bij ons bezwaar maken tegen het verzamelen en gebruiken van uw gegevens of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot slot kunt u ons verzoeken om verkrijging van uw persoonsgegevens of overdracht van die gegevens aan een ander. Om uw rechten te kunnen uitoefenen kunt u zich wenden tot: (Alpha Akoestiek BV, Exportweg 7, 9301ZV, Roden, +31 50-5020499, info@alpha-akoestiek.nl). Ook met vragen of voor meer informatie over het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Aanpassen Privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen.
Wijzigingen aan de privacyverklaring zullen we op deze website publiceren.

 

Cookiebeleid - Laatst gewijzigd 24-5-2018

Beste bezoeker, je hebt op het cookiebeleid geklikt van Triplepro Online Marketing of een door ons ontwikkelde website. Onze websites maken gebruik van cookies, dit doen wij om de websites beter te laten functioneren en analyseren en om de gebruikerservaring te optimaliseren.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst.

Wij plaatsen sessie- en permanente cookies. Met sessiecookies kunnen wij zien welke onderdelen van de website je tijdens je bezoek hebt bekeken. Met permanente cookies kunnen wij jouw computer herkennen als je de betreffende website opnieuw bezoekt. Ook kunnen cookies worden geplaatst door social media, deze worden gebruikt om inhoud van de website direct te kunnen delen via social media.

Akkoord

Ben je akkoord met het plaatsen van de cookies dan hoef je niets te doen. Wil je dit liever niet dan kun je zelf de privacy- of cookie instellingen van de browser wijzigen. Klik op de onderstaande links als je wilt weten hoe je dit doet.

Veilig

Het gebruik van cookies is veilig. Wij kunnen hiermee geen persoonlijke informatie, zoals een adres, telefoonnummer of een e-mailadres, herleiden. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor mailing, e-mail en/of telemarketing acties.

Wij vinden het van groot belang dat je weet welke cookies onze website inzet en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. Je mag er op vertrouwen dat wij technische en organisatorische maatregelen nemen om onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens tegen te gaan. 

Belangrijk om te weten

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina's zogenaamde embedded elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden.

Mocht je cookies zijn tegengekomen die in deze categorie vallen en die we hierboven dus niet genoemd hebben, laat het ons dan weten. Of neem rechtstreeks contact op met de derde partij en vraag welke cookies ze plaatsten, wat de reden daarvoor is, wat de levensduur van de cookie is en op welke manier ze je privacy gewaarborgd hebben.

Contact

Mocht je naar aanleiding van ons cookiebeleid vragen hebben, bel gerust met onze support afdeling en vraag naar de FG (Functionaris Gegevensbescherming).

Adres:

Exportweg 7
9301 ZV Roden
T: 050-5020499
F: 050-5020477

info@alpha-akoestiek.nl

RECENTE PROJECTEN

alpha

Coulissendempers voor een
Zwitserse klant. 

alpha akoestisch

Geluidisolerende omkasting gebouwd rondom de turbine in de energiecentrale van de vuilverbranding in Wijster.

VCA     Metaalunie

 

 

 

info@alpha-akoestiek.nl
 

Home
Over ons
Geluidsisolatie machines
Akoestiek fabriekshal
Projecten
Linkpartners
Contact
Arbo wet 
Geluidsdichte cabines

Locatie Alpha Akoestiek

Akoestisch Probleem verhelpen

omkastingen

cabines

deuren

coulissendempers

Geluidswerende omkastingen

De geluidisolerende omkastingen van Alpha Akoestiek blinken uit door hun hoge geluiddemping over een breed frequentiegebied. De omkastingen worden modulair opgebouwd uit zelfdragende panelen.

 

Bekijk de omkastingen>>

Geluidsisolerende cabine Alpha Akoestiek

Geluidisolerende cabines worden op dezelfde wijze opgebouwd als de geluidisolerende omkastingen, maar hebben een andere afwerking aan de binnenzijde. Cabines zijn over het algemeen voorzien van een vloer, welke trillinggeïsoleerd wordt opgesteld. Vaak worden cabines voorzien van een geluidabsorberend plafond.

Bekijk de cabines>>

Geluidsisoleren deuren Alpha Akoestiek

De geluidisolerende deuren van Alpha Akoestiek BV hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Afhankelijk van de geluideis varieert de dikte van de deur en is deze voorzien van een enkele of dubbele rubberen afdichting. Deze kunnen in diverse uitvoeringen (zowel enkel- als dubbelvleugelig) en afmetingen uitgevoerd worden.

Bekijk de deuren>>

Coulissendempers Alpha Akoestiek

Coulissendempers hebben tot doel om het geluid dat zich in een stromend medium voortplant te reduceren. Het demperhuis wordt vervaardigd uit een continue thermisch verzinkte staalplaat. De coulissen bestaan uit een continue thermisch verzinkt stalen kader, waarin meerdere lagen glas- of steenwol is aangebracht.

Bekijk de coulissendempers>>

 Alpha Akoestiek  Meer over Alpha Akoestiek

050-5020499

Geluidsoverlast in uw fabriekshal?

LEG UW PROBLEEM VOOR! 

Alpha Akoestiek     

Privacyverklaring & Cookiebeleid

Akoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV RodenAkoestische oplossingen bij Alpha Akoestiek BV Roden
Alpha Akoestiek
Telefoon Alpha Akoestiek
E-mail Alpha Akoestiek